* מוצר זה אינו תרופה ולא נועד להחליף טיפול רפואי. המידע לעיל אינו מבוקר על ידי משרד הבריאות |
* יתכן שוני מחירים בין האתר לחנות |
60 טבליות
פורמולת ברא-דיטוקס מכילה צמחי מרפא* עשירים בנוגדי חמצון, שעל פי עקרונות הנטורופתיה, תומכים בתהליכי הניקוי והטיהור הטבעיים ומסייעים לגוף לחזור למקצבו הטבעי.
על הצמחים שבמוצר:
כורכום – משמש כצמח דיטוקס ראשון במעלה ברפואה ההודית המסורתית, והוא אחד מצמחי המאכל הנחקרים ביותר בעולם. הרכיב הפעיל העיקרי, שמעניק לו את צבעו הצהוב נקרא כורכומין, שהתגלה כבעל תכונות ביולוגיות מגוונות ופעילות נוגדת חמצון עוצמתית במיוחד.
גדילן מצוי – צומח בשולי הדרכים בסביבה מזוהמת ולוקח חלק בטיהור הסביבה. מסיבה זו משתמשים בו ברפואה המסורתית גם לניקוי וטיהור “הסביבה הפנימית”. זרעי הגדילן מכילים את תרכובת הסילימרין שאף נחקרה מדעית, והם מכילים נוגדי חמצון בעלי חשיבות רבה לתהליכי הדיטוקס הטבעיים.
תה ירוק – התפרסם רבות בעולם כולו בשל השפעותיו המיטיבות על האדם. הוא מכיל את נוגד החמצון הייחודי והעוצמתי EGCG שנחקר באין ספור מחקרים מדעיים בשנים האחרונות.
ארטישוק – בעלי הארטישוק נעשה שימוש נרחב עוד מהעת העתיקה כצמח דיטוקס, וכצמח שמסייע להפחית עומסים מטבוליים ולהסדיר את המקצב העיכולי. העלים מכילים סידן, אשלגן, נתרן, זרחן ומגנזיום ואת הרכיב אינולין המשמש כמצע מזון לחיידקים הידידותיים הפרוביוטיים.
חומעה – ברפואת הצמחים המסורתית מהווה החומעה צמח דיטוקס קלאסי ו”מטהר דם”, המשמש לאיזון עומסים מטאבוליים ולתמיכה בתהליכי הפינוי הטבעיים.
ג’ינג’ר – בראייה של רפואת הצמחים המסורתית, הג’ינג’ר אוצר בתוכו אנרגיה מניעה, מחממת וממריצה, וכיום אף ידוע כי הוא מכיל נוגדי חמצון עוצמתיים [6]. מסיבות אילו נהוג להשתמש בו לתמיכה בתהליכי הפינוי, להסדרת המקצב העיכולי ולהקלה על תחושת כובד, נפילת אנרגיה ונפיחות לאחר ארוחות.
יתרונות המוצר ברא דיטוקס:
אופן השימוש:
1-2 טבליות, פעמיים ביום לפני ארוחות
תוסף תזונה
הכתוב מסתמך על גישות הרבליסטיות ונטורופתיות מסורתיות. למען הסר ספק המידע אינו מהווה המלצה רפואית מוסמכת ואינו מיועד להנחות את הציבור או לשמש לגביו כהמלצה או הוראה או עצה לשימוש או שינוי או הורדה של תרופה כלשהי, ואין בו תחליף לייעוץ רפואי פרטני או אחר. נשים בהיריון, נשים מניקות, ילדים, אנשים החולים במחלות כרוניות והנוטלים תרופות מרשם – יש להיוועץ ברופא לפני השימוש.
* המונח ‘צמחי מרפא’ מתייחס להגדרה המקובלת ברפואת הצמחים המסורתית.
אין לייחס לרשום התוויה רפואית |